Turneringen är sanktionerad av Södermanlands fotbollsförbund.

5 mot 5: Max 1 överårig, 1 år äldre.

7 mot 7: Max 2 överåriga, 1 år äldre.

9 mot 9: Max 3 överåriga, 1 st 2 år äldre + 2 st 1 år äldre alt. 3 st 1 år äldre.

Alla lag anmälda ska, före första matchstart, fylla i spelarlista via anmälningsformulär här på webbsidan. Vid problem kontakta kansli.

Det är tillåtet att använda spelare från samma klubb i flera lag i cupen, dock INTE i samma klass.

Speltider

I slutspelet tillämpas vid oavgjort först förlängning med 2 x 5 minuter. Är resultatet fortfarande oavgjort efter förlängning, tillämpas straffsparkar, fem stycken till att börja med. Är resultatet fortfarande lika, slår lagen en straff i taget.

Vid straffar måste alla spelare i laget slagit varsin straff innan man på nytt får använda samma spelare.

Priser

Medaljer delas ut till samtliga spelare i klasserna 3 mot 3, 5 mot 5 och 7 mot 7. Max 15 medaljer/ lag.

Fler medaljer kan beställas hos Kvicksunds sportklubbs kansli till en kostnad av 30 kronor styck.
Slutspelspriser 9 mot 9: pokal till segraren, pokal till 2:a pristagare.

Matchstart

Lagen skall vara på plats 10 minuter innan utsatt tid för matchstart. Är inte det ena laget på plats och det saknas giltig orsak tilldöms det andra laget vid närvaro seger med 3-0. Se till att ni är i tid, meddela tävlingsledningen om ni skulle vara försenade. Vid behov skall bortalaget byta matchtröjor eller bära västar om båda lagen har liknande tröjor som går att förväxla under spelet. Ta med er egna västar. På cupens webbsida kan ni se vilka tröjfärg varje lag har om ni klickar på ”Anmälda lag”. Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att utdela böter till lag som, utan godtagbar anledning, inte infinner sig vid utsatt matchstart.

Fairplay

Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att utdela eventuella bestraffningar, både ekonomiska och tävlingsmässiga, vid överträdelser av uppsatta regler och/eller vid osportsligt uppträdande.